Van of naar Spanje verhuizen?

Van of naar Spanje verhuizen?

Start u een nieuwe baan in Málaga? Heeft u een vakantiehuis in Benahavís of Estepona en past uw eigen kast of loungeset hier perfect bij? Gaat u een semester studeren in Sevilla, Granada of Córdoba? Of vindt u het gewoon tijd om te ontsnappen aan het regenachtige weer thuis en te emigreren naar de zonnige Costa del Sol in zuid-Spanje? Bevalt Spanje toch niet helemaal en wilt u graag terug naar Nederland of België? Wat de reden ook is, Transportbedrijf AP-7 staat graag voor u klaar om uw persoonlijke bezittingen te vervoeren.

Verhuizen van of naar Spanje – hoe begin ik?

Het vervoeren van privégoederen naar Spanje hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. De prijs is afhankelijk van het totale volume (in m³). Dit laat immers zien hoeveel ruimte uw lading inneemt in de vrachtwagen of bestelbus. U kunt zelf een inschatting maken door het op te meten, maar komt u er niet uit, vraag ons dan gerust om hulp. Op deze manier kunnen we snel en effectief de prijs voor uw reis naar Spanje, Nederland of België berekenen.

Bedrijfsverhuizingen van of naar Spanje

Naast particuliere verhuistransport verzorgt Transportbedrijf AP-7 ook bedrijfsverhuizingen naar Spanje. Maak gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van het transport van uw zakelijke bezittingen van of naar Spanje. Neem gerust contact met ons op en wij geven graag vrijblijvend advies.

Verhuistransport

Het transport van en naar Spanje van uw inboedel. Van één doos tot een vrachtwagen vol, alles is mogelijk. Wij vervoeren ook huisraad, scootmobiels en dergelijke voor overwinteraars.

Voertuigtransport

Ook voor het vervoer van auto’s, caravans, motoren, scooters en boten van en naar Spanje kunt u bij ons terecht. Bij ons is uw voertuig in goede handen.

Opslagservice

Als extra optie bieden wij opslagruimte in Nederland en in Spanje (nabij Málaga) aan voor tijdelijke en veilige opslag van uw spullen.

Veel mogelijkheden en een strategische locatie

Door de strategische locatie van ons hoofdkantoor in Alhaurín de la Torre (Málaga) zijn we goed bereikbaar en bevinden we ons dichtbij populaire bestemmingen zoals Torremolinos, Fuengirola, Mijas Costa, Estepona, Alhaurín el Grande, Coín en Marbella. Naast verhuistransport kunnen wij ook het vervoer verzorgen van uw fiets, auto, motor, jetski, boot, caravan of scootmobiel.

Douane

Binnen Europa gelden er andere regels dan wanneer u buiten Europa emigreert of verhuist. Wij zijn op de hoogte van alle douaneprocedures die essentieel zijn om binnen de EU te verhuizen of te emigreren. Zo weten wij exact welke papieren er nodig zijn voor uw verhuisspullen of voertuigen.

Lokaal laden en lossen mogelijk in Spanje

Binnen Spanje hebben wij ook eigen bestelbussen beschikbaar om uw spullen lokaal op te halen of te brengen voor of na het langeafstandsvervoer met de vrachtwagen.

Familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van transport. Ons voordeel is dat we hierdoor een hoge standaard rondom kwaliteit en kantvriendelijkheid kunnen behouden. Door de beknopte beleidsrichtlijnen kunnen we snel schakelen bij plotselinge veranderingen.

× Hulp nodig?