Verhuisbedrijf Spanje

Verhuizingen opslag & transport

AP-7 Verhuizingen Spanje

Van of naar Spanje verhuizen?
Start je een nieuwe baan in Málaga? Heb je een vakantiehuis in Benahavís of Estepona en past jouw eigen kast of loungeset hier perfect bij? Ga je een semester studeren in één van de prachtige koningssteden Sevilla, Granada of Córdoba? Of is het gewoon tijd om te ontsnappen aan het regenachtige weer in Nederland en te emigreren naar de altijd zonnige Costa del Sol in Zuid-Spanje? Bevalt Spanje toch niet helemaal en wil je graag terug naar Nederland of België? Wat de reden ook is, AP-7 verhuisbedrijf staat graag voor u klaar om uw persoonlijke bezittingen te vervoeren.

Verhuizen van of naar Spanje – hoe begin ik?
Het vervoeren van privégoederen naar Spanje hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Want als u zelf aan het transportproces kunt deelnemen door uw goederen zelf voor te bereiden en te verpakken, kunt u zich een boel geld besparen. De prijs is afhankelijk van het totale volume (m³). Dit laat immers zien hoeveel ruimte uw lading inneemt in de vrachtwagen of bestelbus. U kunt zelf een inschatting maken door het op te meten, maar komt u er niet uit, vraag ons gerust om hulp. Op deze manier kunnen we snel en effectief de prijs voor uw reis naar Spanje / Nederland of België berekenen.

Verhuizing van particulieren en bedrijven van of naar Spanje.
Naast particuliere verhuizing verzorgt AP-7 ook bedrijfsverhuizingen naar Spanje. Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van vervoer, als u voor privé- of commerciële doeleinden naar Spanje verhuist. U kunt altijd met ons verhuisbedrijf contact opnemen. Klik op de groene knop om via WhatsApp contact te krijgen of natuurlijk via ons contactformulier onderaan de pagina. Wij voorzien u dan vrijblijvend van deskundig advies.

Verhuizingen

Verhuizingen van en naar Spanje van uw huisraad. Van 1 doos tot een vrachtwagen vol. Ook huisraad (scootmobiels) van overwinteraars.

Transport

Ook voor het vervoer van auto’s of motoren van en naar Spanje kunt u bij ons terecht. Wilt u uw boot vervoeren? Dat doen wij ook voor u.

Opslagservice

Wij hebben opslagruimte in Nederland en in Spanje (Malaga) dus ook voor tijdelijke en veilige opslag van uw spullen kunt u bij ons terecht.

Als verhuisbedrijf zijn wij absoluut uniek
Doordat ons hoofdkantoor gevestigd is in Alhaurin de la Torre/ Málaga kunnen we u voorzien van alle ins en outs. We zitten ook dicht bij populaire bestemmingen zoals: Torremolinos, Fuengirola, Mijas Costa, Estepona, Alhaurin el Grande, Coin of Marbella. Ons personeel laadt de huisraad voor u uit in Spanje en zet de meubels vervolgens weer terug waar u ze wilt hebben. Ook uw fiets, auto, motor, jetski, boot, caravan of scootmobiel behoort tot onze mogelijkheden. Als u van Spanje naar Nederland of België verhuist, gaan wij natuurlijk op dezelfde manier te werk. Bij ons bedrijf is uw huisraad in goede handen.

Douane
Binnen Europa gelden er andere regels dan wanneer u buiten Europa emigreert of verhuist. We begrijpen alle douaneprocedures die essentieel zijn om binnen de EU te verhuizen of te emigreren. Zo weten wij exact welke papieren er nodig zijn voor uw verhuisspullen auto boot of caravan.

Spanje
Onze vrachtwagens en bestelbussen worden gebruikt voor het laden en lossen van goederen in Spanje. Voor het Spaanse platteland werken we met eigen bestelbussen en personeel om uw spullen veilig en professioneel op de plek te krijgen.

Familiebedrijf
Wij zijn een familiebedrijf. Ons voordeel is dat we hierdoor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service kunnen behouden. Door de beknopte beleidsrichtlijnen kunnen we snel schakelen bij plotselinge veranderingen. Benieuwd naar de kosten van het vervoer naar Spanje?

× Kan ik u ergens mee helpen?