Opslag Spanje

Verhuizingen opslag & transport

AP-7 Opslag Spanje

Verhuist u naar Spanje, heeft u dan tijdelijke opslagruimte nodig?
U verhuist naar Spanje, maar wilt eerst huisraad tijdelijk opslaan, bijvoorbeeld omdat u wacht op een reis naar Spanje? Ons verhuisbedrijf heeft een opslagruimte in Alhaurin de La Torre, waar u uw huisraad veilig, stofvrij en schoon kunt opslaan. Onze magazijnloods is overdekt, afgesloten en alleen op afspraak bereikbaar. U kunt artikelen in ons magazijn opslaan tegen een zeer scherpe prijs! Uw Huisraad , auto of motor staat bij ons veilig opgeborgen: onze opslagloods is elektronisch diefstalbestendig en tevens brandveilig.

 

Wat zijn de opslagkosten en hoeveel kan ik bij jullie opslaan?
De opslagkosten van uw spullen zijn afhankelijk van de grootte en worden berekend op basis van het aantal m3. Het varieert van 1m³ tot 100m³. Dus heb je grote opslagruimte nodig om alles op te bergen? Geen probleem!

Verhuizingen

Verhuizingen van en naar Spanje van uw huisraad. Van 1 doos tot een vrachtwagen vol. Ook huisraad (scootmobiels) van overwinteraars.

Transport

Ook voor het vervoer van auto’s of motoren van en naar Spanje kunt u bij ons terecht. Wilt u uw boot vervoeren? Dat doen wij ook voor u.

Opslagservice

Wij hebben opslagruimte in Nederland en in Spanje (Malaga) dus ook voor tijdelijke en veilige opslag van uw spullen kunt u bij ons terecht.

Waarom van onze opslagservice gebruik maken ?

  1. Wanneer u extra ruimte nodig heeft om snel uw oude huis in Spanje te verkopen.
  2. Als u uw zoektocht naar een nieuw huis uitstelt.
  3. Door omstandigheden is uw nieuwe woning niet op de afgesproken datum opgeleverd.
  4. Als je in fases wilt verhuizen, maar niet alle huishoudelijke artikelen meteen mee naar huis wilt nemen.
  5. Wanneer u tijdelijk extra ruimte nodig heeft.

Kent u een van bovenstaande uitspraken, dan is het tijdelijk opbergen van uw spullen een goede oplossing. Op deze manier worden al uw eigendommen veilig opgeslagen binnen de door u opgegeven periode. AP-7 verhuisbedrijf zorgt voor de gehele Costa del Sol uw opslag. U hoeft dus niet ver te reizen om een van deze opslagmogelijkheden te gebruiken.

× Kan ik u ergens mee helpen?