Opslag nabij Málaga, Spanje

Verhuist u naar Spanje en heeft u tijdelijke opslagruimte nodig?

Wilt u uw inboedel of voertuig tijdelijk opslaan in Spanje? Hier bieden een goede oplossing voor. Ons transportbedrijf heeft een overdekte en goed beveiligde opslagruimte in Alhaurín de la Torre. Hier kunt u uw spullen tegen een scherp tarief veilig, stofvrij en schoon opslaan. Bij ons bent u er zeker van dat uw inboedel of voertuig netjes en veilig opgeborgen staat. Op afspraak kunt u de loods bezoeken om bij uw spullen te kunnen.

Wat zijn de opslagkosten en hoeveel kan ik bij jullie opslaan?

De opslagkosten van uw spullen zijn afhankelijk van de grootte en worden berekend op basis van het aantal m³. Dit varieert van 1m³ tot wel 100m³. Of u nu een kleine doos kwijt wilt of juist een grote ruimte nodig heeft, alles is mogelijk!

Verhuistransport

Het transport van en naar Spanje van uw inboedel. Van één doos tot een vrachtwagen vol, alles is mogelijk. Wij vervoeren ook huisraad, scootmobiels en dergelijke voor overwinteraars.

Voertuigtransport

Ook voor het vervoer van auto’s, caravans, motoren, scooters en boten van en naar Spanje kunt u bij ons terecht. Bij ons is uw voertuig in goede handen.

Opslagservice

Als extra optie bieden wij opslagruimte in Nederland en in Spanje (nabij Málaga) aan voor tijdelijke en veilige opslag van uw spullen.

Wanneer is het handig om van een opslagservice gebruik te maken?

  1. Wanneer u extra ruimte nodig heeft om snel uw huis in Spanje te verkopen.
  2. Als u uw zoektocht naar een nieuw huis uitstelt.
  3. Door omstandigheden is uw nieuwe woning niet op de afgesproken datum opgeleverd.
  4. Als u in fases wilt verhuizen, maar niet alle huishoudelijke artikelen meteen mee naar huis wilt nemen.
  5. Wanneer u tijdelijk extra ruimte nodig heeft.

Als u zichzelf in een van bovengenoemde situaties bevindt, dan is het tijdelijk opbergen van uw spullen een goede oplossing. Bij ons kunt u al uw eigendommen veilig opslaan binnen een door u opgegeven periode.

× Hulp nodig?