Welke voertuigen kan Transportbedrijf AP-7 voor u vervoeren?

– Auto’s (ook oldtimers en race auto’s)
– Motoren
– Scooters
– Fietsen
– Boten
– Caravans
– Jetski’s (waterscooters)
– Scootmobiels

Kosten van autotransport van en naar Spanje

De prijs van een autotransport is afhankelijk van de plaats waar het voertuig heen vervoerd moet worden. Zit u in de buurt van Barcelona, dan rekenen wij  andere transportkosten dan wanneer de eindbestemming Valencia of Malága is. Wij berekenen graag vrijblijvend een prijs welke past bij uw situatie. Vul gerust het contactformulier onderaan de pagina in om deze op te vragen.

Autotransport gecombineerd met uw verhuizing

Of u uw voertuig vanuit België of Nederland naar Spanje wilt vervoeren, of juist andersom, wij hebben veel ervaring in professioneel autotransport en helpen u graag. Heeft u een nieuwe auto gekocht en wilt u deze laten vervoeren? Woont u al een tijdje in Spanje en wilt u uw voertuig meenemen uit Nederland? Het uitbesteden van het vervoer van uw voertuig kan in bepaalde gevallen goedkoper zijn dan zelf rijden. Daarnaast is uw voertuig tijdens het transport volledig verzekerd.

Hoe transporteren wij uw auto?

De transportmethode van uw auto, motor of boot wordt uitgevoerd met behulp van autotransportwagens. Dit is milieuvriendelijk en efficiënt, omdat er meerdere auto’s tegelijk kunnen worden vervoerd. Uw voertuig is tijdens het transport altijd volledig verzekerd.

Verzekering

Er kan altijd iets gebeuren tijdens het transport van uw auto. Daarom is het van groot belang dat uw auto goed verzekerd is tijdens het transport. Wij maken gebruik van een uitgebreide verzekering voor de voertuigen die wij vervoeren. Voor zeer luxe auto’s kan een aanvullende verzekering vereist zijn. Uiteraard chauffeur zal zijn uiterste best doen om schade aan uw auto te voorkomen.

Waarom AP-7 voor uw autotransport?

– Wij vervoeren een breed scala aan voertuigen, zoals personenauto’s, motorboten, boten, luxe auto’s, raceauto’s, oude auto’s, oldtimers, etc.
– Een op maat gemaakte offerte afgestemd op de specifieke wensen van de klant.
– Lichte bagage kan veilig worden opgeborgen in de auto. De auto wordt gratis bij u thuis opgehaald (in België en Nederland).
– Professionele chauffeurs zorgen voor snel en veilig vervoer
– Verzekering die de daadwerkelijke waarde van de auto dekt.
– Duidelijke communicatie over wanneer uw auto wordt opgehaald en afgeleverd op de plaats bestemming.
– Wij bieden ook gesloten transport aan uw auto is onderweg volledig beschermd tegen weersinvloeden.
– Door onze zuidelijke ligging Alhaurin de la Torre (Malaga) zijn wij naast de populaire bestemmingen bij ons in de buurt (Torremolinos, Fuengirola, Mijas Costa, Estepona, Alhaurin el Grande, Coin of Marbella) ook in de mogelijkheid om steden als: Madrid Alicante Barcelona of Valencia aan te doen.

× Hulp nodig?