Autotransport Spanje

Verhuizingen opslag & transport

Wat vervoert AP-7 autotransport voor u?

Auto’s – motoren – scooters – fietsen – boten – caravans – jetski’s – waterscooters – oldtimers – race auto’s – scootmobile

Prijs / Kosten Autotransport van en naar Spanje.
De prijs van een Autotransport / caravantransport is afhankelijk van de plaats waar u het voertuig heen wil vervoeren. Zit u in de buurt van Barcelona dan rekenen wij  andere transportkosten dan wanneer u bijvoorbeeld uw Auto naar Valencia of Malaga wilt vervoeren. Dit heeft uiteraard met het aantal kilometers te maken dat onze vrachtwagen met uw voertuig moet rijden.

Autotransport gecombineerd met uw verhuizing.
Een van onze expertises is autotransport. Moet uw vervoermiddel van België/ Nederland naar Spanje worden overgebracht? Of andersom? Heeft u een nieuwe auto gekocht, wilt u dat wij deze vervoeren? Uw verhuizing is meer dan alleen het vervoeren van meubels. Meestal volgt uw auto (of auto’s). Heb je een tweede verblijf of misschien woon je al een tijdje in Spanje en is het tijd om de auto die je op je plaats van herkomst hebt achtergelaten op te laten halen? Wij halen uw voertuig (of het nu een auto of een motorfiets is) voor u op. Ophalen en op transport naar uw nieuwe bestemming zetten is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan zelf rijden. Ook is uw voertuig tijdens het transport volledig verzekerd.

Hoe transporteren wij uw auto?
De transportmethode van uw auto /motor of boot wordt uitgevoerd met behulp van autotransportwagens. In vergelijking met andere vervoerswijzen heeft het gebruik van autotransport veel voordelen. Last but not least is het milieuvriendelijker dan op andere manieren vervoeren, omdat er meerdere auto’s tegelijk kunnen worden vervoerd. Tevens is dit ook de goedkoopste manier van transport. Wanneer u vragen heeft neem dan contact op met ons transportbedrijf via de groene knop om via Whatsapp vragen te stellen of natuurlijk via ons contactformulier.

Verzekering:
Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren onderweg tijdens het transport. Daarom moet uw auto tijdens het transport goed verzekerd zijn wij maken gebruik van een uitgebreide verzekering voor de voertuigen die wij vervoeren. Voor zeer luxe auto’s kan een aanvullende verzekering vereist zijn. Uiteraard doet de chauffeur er alles aan om schade aan uw auto te voorkomen.

Waarom AP-7 voor uw autotransport?
1)Wij vervoeren alles personenauto’s, motorboten, boten, luxe auto’s, raceauto’s, oude auto’s, oldtimers etc.

2) Een offerte op maat volgens de behoeften van de klant Lichtgewicht bagage kan veilig in de auto worden opgeborgen. De auto wordt thuis gratis opgeladen (België Nederland).

3)Professionele chauffeurs zorgen voor snel en veilig vervoer

4)Verzekering die de werkelijke waarde van de auto omvat.

5) Duidelijke communicatie over wanneer uw auto wordt opgehaald en afgeleverd op de plaats bestemming.

6) Wij bieden ook gesloten transport aan uw auto is onderweg volledig beschermd tegen weers invloeden.

7) Door onze zuidelijke ligging Alhaurin de la Torre ( Malaga ) zijn wij naast de populaire bestemmingen bij ons in de buurt (Torremolinos, Fuengirola, Mijas Costa, Estepona, Alhaurin el Grande, Coin of Marbella) ook in de mogelijkheid om steden als: Madrid Alicante Barcelona of Valencia aan te doen.

 

× Kan ik u ergens mee helpen?