Verhuisbedrijf Spanje

Verhuizingen, opslag & transport
Verhuisbedrijf aan de Costa del Sol

Over ons

Transportbedrijf AP-7 is een familiebedrijf dat al actief is sinds 1995. Wij vervoeren wekelijks goederen tussen Nederland, België en Spanje. Samen met ons team bedienen wij onze klanten tegen een scherp maar eerlijk tarief.

Ons bedrijf is groot in klein vervoer. Naast het transport van uw volledige inboedel of voertuig kunt u ook bij ons terecht wanneer u maar één doos van of naar Spanje wilt vervoeren. Wij hebben opslagruimte in Nederland en in Spanje (Málaga) dus ook voor tijdelijke opslag bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij in het zuiden van Spanje zitten hebben wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld in de omgeving van Alicante, Valencia, Barcelona of Benidorm te leveren en te laden. Op onze eindbestemming in de Costa del Sol leveren we in vele steden waaronder Alhaurín el Grande, Torremolinos, Fuengirola, Marbella en Estepona.

Opslag in Nederland en Spanje

Onze opslagservice

Tijdens uw verhuizing heeft u nog wel eens een overbrugging nodig om uw spullen tijdelijk en veilig op te slaan. Over deze mogelijkheid beschikken wij in onze eigen opslagruimtes in zowel Nederland als in Spanje (nabij Málaga). Hiervoor kunt u tegen een vast tarief per m3 bij ons terecht. U zit bij ons niet vast aan maandelijkse of jaarlijkse contracten. Nieuwsgierig? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

× Hulp nodig?